In acest topic se gasesc mesajele primite pentru trupa Cargo de la fanii acesteia , pe profilul de hi5 http://cargoromania.hi5.com
Rockmania Forum » Cargo
Aprecieri pentru trupa, Hi5
(13 posts)-
Posted 1 year ago #
-
tanya
Către: Cargo
Subiect: va iubesc
Dată: 21.06.2007 15:13
sunteti trupa mea preferata...
iar cel mai recent cantec al vostru este...bestial....Posted 1 year ago # -
tanya
Subiect: felicitari
Dată: 21.06.2007 15:21
sunteti cei mai tari..iar cea mai recenta melodie"ca o stea"este super super frumoasa..merge chiar la sufletul meu..tineti-o tot asa ...va iubescPosted 1 year ago # -
Claire
Subiect: Thank you for your music
Dată: 28.07.2007 23:47
I just want to tell you that I love your music. I cannot yet write in Romanian well enough to make myself understood, so I must write in English. I am introducing your music to my friends here in the USA. You are an incredibly talented group and I hope your music continues for years to come.Blessings,
Claire
Posted 1 year ago # -
cristian
Subiect: aloha
Dată: 18.08.2007 09:04
salut Bajetzii !!!sper ca suntetzi bine si plini de energie...Traiasca Artele Frumoase !!!! busPosted 1 year ago # -
stii ce n-am vazut eu in toata pagina aia?
un link catre sursa informatiilor/imaginilor. adica siteul asta.
Posted 1 year ago # -
daca imi spui un loc unde se poate pune linkul e ok, caci eu in toate setarile n-am gasit sa se puna undeva mare, siteul cargo de pe rockmania... asta e cam offtopic asa ca pe viitor o sa ma abtin in a pune posturi ce n-au legatura .... ok ????
Posted 1 year ago # -
ce convenabil, nu am gasit unde sa pun linkul...
Posted 1 year ago # -
n-ar fi avut nici un sens sa nu-l pun din moment ce am copiat mesajele primite aici, pentru ca nu-mi apartin si mi se pare corect sa fac asta
Posted 1 year ago # -
eu as prefera sa intrebi inainte sa faci din astea. nu prea ma incanta ca ai copiat biografia si restul informatiilor ca si cum ar fi asa, in eter, undeva unde nu se specifica de unde provin. niste oameni au muncit la ele...
Posted 1 year ago # -
catalin
Subiect: all the best
Dată: 19.01.2008 17:55
bravo baieti,sunteti cei care imi mai alina dorul de casa...poate ajungeti si prin londra.va doresc sanatate si la cat mai multe succese!Posted 8 months ago # -
Ovidiu
Subiect: SALUTARE
Dată: 02.01.2008 01:29
frumos concert la ARAD ;) sa aveti parte numai de bucurie si fericire SI SANATATEA SA VA INSOTEASCA;)Posted 8 months ago # -
cristian
daca sunteti in timisoara sambata, 15 martie, la ora 19.30, am expozitie la Iulius Mall, et.1, coctail la cafe Mezzo: "elbus and his painted friends"...va astept cu drag
cristi busPosted 6 months ago #
Reply
You must log in to post.