Rockmania Forum » Iris

IRIS 30

(16 posts)
  1. KARELIA
    Moderator

2. KARELIA
    Moderator

3. eussebiu
    Member

eu stiam ca e si barese invitat la iris 30. nu mai e?

Posted 1 year ago #
  4. raluca
    Member

nu este

Posted 1 year ago #
  5. KARELIA
    Moderator

6. daria
    Member

in evz...un articol scris frumos, comentarii muuulte....
    dar, nu zice nimeni cum a fost?
    desi am avut bilet, eu nu am ajuns :( si tare curioasa sunt

Posted 12 months ago #
  7. MetalMaster
    Member

un concert magnific al nationalei de rock a Romaniei.

Posted 12 months ago #
  8. DrF1XXX3R
    Member

un concert mediocru al unei trupe care din pacate , nu mai poate.....fara suparare....nu ma intelegeti gresit sunt un vechi fan Iris dar am fost dezamagit de un concert care trebuia sa fie o sarbatoare nu un publicity stunt ...din punctul meu de vedere imi miroase a cantec de lebada....

Posted 12 months ago #
  9. faniris
    Member

a fost fara cuvinte,asa cum nea obisnuit iris!demential,fara cuvinte

Posted 12 months ago #
  10. violeta-adriana
    Member

nu pot fi de acord cuDrFXXX3R.Am fost la concert ,totul a fost super,mie mi s-a parut ceva grandios ,intr-adevar usor diferit de simplitatea cu care ne-a obisnuit IRIS.
    IRISII au fost la inaltime ca de obicei,mie nu mi-a placut publicul,care nu a reactionat cum trebuie.Sunt convinsa ca acolo au fost si multi doar din curiozitate,nu numai cei ce iubesc cu adevarat muzica trupei IRIS.Numai asa imi pot explica apatia publicului.Eu una m-am simtit grozav,am cantat si am dansat,ca la toate concertele IRIS.

Posted 12 months ago #
  11. ANA-MARIA
    Member

Tot respectul pentru cei de la IRIS. Mi-ar place si ar fi extraordinar ca sa se organizeze un asemenea concert si la 30 de ani de la infiintarea trupei CARGO.

Posted 12 months ago #
  12. iris4ever
    Member

Nu inteleg de ce ,,mediocru'' :-?? Sunt de acord cu faptul ca in comparatie cu spectacolul de la lansarea albumului Iris Maxima de la Polivalenta cel de la Baneasa a fost mai prejos decat ma asteptam.E adevarat ca ma / ne asteptam la mai multe ca si spectacol dar concertul in sine a fost ca de fiecare data adica Extraordinar!!!

Posted 11 months ago #
  13. elenu
    Member

as vrea sa aflu cand o sa fie dat concertul pe tvr 2.am vazut reclama dar scria in curand acum o saptamana.poate sa-mi spuna si mie cineva?sunt un mare fan dar nu am putut veni la concert!

Posted 11 months ago #
  14. RaduBadea
    Member

Stie cineva cum sa pot cumpara concertul pe suport dvd??Locuiesc in Toronto, Canada si durerea e mare ca nu am putut fi acolo!!!
    Bravo lor ca am inteles concertul a fost deosebit!!!
    Multa sanatate Cristi!!!!
    Va multumesc anticipat!!

Posted 11 months ago #
  15. nighthawk666
    Member

dupa parerea mea concertul IRIS 30 de la Baneasa, a fost extraordinar, respect vesnic IRIS:)

Posted 11 months ago #
  16. green
    Member

Buna ziua.
    Am postat acum ceva timp pe site-ul dumneavoastra o adresa a unui site dedicat trupei Iris. Am aflat ca s-au iscat neplaceri din cauza acestui lucru. In aceste conditii, vreau sa imi cer scuze detinatorilor acestui site si utilizatorilor lui, daca cele postate de mine au deranjat. Totodata, vreau sa precizez faptul ca proprietarul site-ului la care faceam referire nu are absolut nici o legatura cu cele scrise de mine, deci nu are nici o vina. Nici macar nu a stiut de faptul ca voi scrie pe site-ul dumneavoastra. Initiativa de a posta aici imi apartine in totalitate.
    Date fiind aceste lucruri, imi cer inca o data scuze si sper ca ambele site-uri sa contribuie la faima numelui Iris.
    Va multumesc !

Posted 7 months ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.