Rockmania Forum » Iris

Iris Cafeneaua Actorilor

(13 posts)
  • Started 11 months ago by iris4ever
  • Latest reply from green
  1. iris4ever
    Member

Aseara la 20.30 am aflat ca formatia ( defapt singura ) mea iubita concerteaza in Cafeneaua Actorilor.In 2 min eram deja in taxi pregatita pentru o alta seara deosebita:)Cand am ajuns nu erau foarte multe persoane la mese in schimb TOATE mesele rezervate deja si binenteles, ca nu aveam cum sa ,,facem rost'' de una.Nici o problema , oricum nu stau pe scaun la nici un concert cu Iris.Au fost extraordinari ca de fiecare data ( din pacate au omis melodia mea preferata dar...mai conteaza ? )O ora intreaga la 1 metru de ei m-a ridicat in al noualea cer :)
    Nu asta este ceea ce vreau sa transmit insa.Problema mea consta in faptul ca majoritatea celor care erau la mese nu aveau nici o treaba cu Iris.Cum poti sta sa mananci in timp ce Cristi Minculescu canta Pe ape ? In toata sala daca au fost 10 persoane care sa cunoasca toate melodiile lor :(
    Ce sa mai zic de una care incerca sa danseze dar probabil fata asculta la casti vreun adi minune sau altu de genu ca la felul in care se ondula si isi misca soldurile sigur nu dansa dupa Ingerii cad.
    Asta nu am reusit sa inteleg:de ce pana mea si-au rezervat masa daca nu pentru Iris ?Ca mancarea.....hmmmm,nu e cea mai deosebita din oras.

Posted 11 months ago #
  2. KARELIA
    Moderator

1. faza cu mesele rezervate si cu statul la masa o patesc si altii: de ex cargo in backstage bucuresti sau in pheonix constanta. unii se simt bine numai ascultand piesele live, nu tre' sa si traiasca in mod deosebit, de unde rezulta ca stau la masa si isi vad de ale lor, dar asculta ce se canta pe scena. daca oricum ii critici pe aia care stateau la masa si te lauzi ca nu esti genul care sta jos la un concert, intrebare: la ce iti trebuia masa atunci? daca nu se manifesta omul nu inseamna ca nu cunoaste ce asculta :P sunt o gramada care vin si la cargo si nu canta fiecare piesa dar stiu fiecare piesa.
    2. tipa care se "ondula"... nu toti dau din cap si se dau cu capu de pereti cand asculta rock. fiecare traieste si se manifesta in felul lui, unii poate sunt mai "penibili" dar poate si tu esti la fel de penibila pt ei.

Posted 11 months ago #
  3. iris4ever
    Member

Aha....acum inteleg eu de ce este mort acest forum.Daca tu esti moderatorul este evidenta lipsa mesajelor!
    1.Imi trebuia masa deoarece am ajuns la 8.45 si ei au inceput sa cante la 22.00.In acest timp a trebuit sa ocupam una din mesele de pe terasa ceea ce nu a fost tocmai placut dar a meritat asteptarea.
    2.TE INSELI,din pacate ultimul concert cu Cargo l-am vazut de ziua barbatului.Am fost acolo impreuna cu vreo 20 de prieteni si eram singura careia chiar ii placea Cargo.Restul ( adika 19 cei cu care eram :D )venisera doar pentru berea ieftina.De unde ...
    3.Inteleg sa existe persoane de genul lor la un concert in aer liber,cu bere ieftina si alte genuri de formatii DAR in cazul in care canta DOAR o formatie si in cazul in care mancarea lasa al dracului de tare de dorit ( sau poate sunt eu mai pretentioasa desi nu cred...)de ce mai rezerva masa ?
    4.Nu-s genu ,,posedata'' si nici penibila nu am de ce fii de vreme ce nu ies cu nimic deosebit in evidenta,tipa respectiva chiar se ondula,o facea doar ca sa arate lumii cat de ,,bine se misca ea'' si cam atat.
    Ce anume ti s-ar parea penibil:o persoana care da din solduri pe muzica rock sau una care da din cap ? tot pe muzica rock binenteles :D
    5.La cat de acid/a esti ma intreb de ce esti moderator doar daca nu cumva esti genul care mananca si bea in timp ce Kempes canta Calare pe motoare:(.In acest caz iti inteleg reactia:))

Posted 11 months ago #
  4. KARELIA
    Moderator

1. frustrarea ta vis-a-vis de faptul ca sunt moderator ma lasa rece
    2. forumul iris este mort pt ca nu va manifestati, voi fanii iris. mie imi place cargo, pt mine cargo este trupa cea mai tare si daca intri pe forumul cargo o sa vezi ca este foarte animat. lumea acolo se manifesta. te-ai gandit ca sunt moderator pe forumul ROCMANIA, nu pe forumul cargo sau iris, care sunt incluse in forumul rockmania? forumul iris e mort din cauza vostra, nu a mea.
    3. una e un concert in aer liber si fara bani platiti la intrare, unde vine tot poporul (care nu vine pt cargo ci vine si pt x sau y care mai canta pe langa) si alta este un concert intr-un club, unde omul vine special ca sa asculte trupa respectiva, unii sa o si vada.
    4. ok, se ondula......treaba ei! nu vad ce e asa deranjant! te enerveaza de ce? ca atragea atentia si tu nu? pe bune: astea sunt chestii de rockerasi de 15 ani frustrati. ai 15 ani? nu e obligatoriu ca la un concert rock sa dai din cap, nici sa te ondulezi nici sa sari pe mese......fiecare se manifesta si se comporta cum simte. am mai zis asta!
    5. cand mergeam la concertele cargo si canta kempes povestiri din gara, destin, ziua vrajitoarelor si spiritus sanctus (calare pe motoare)-adica toate albumele cargo, probabil ca tu nu stiai ce e aia rock si nici concerte, iar daca luandu-te de kempes crezi ca ma ataci, nu faci decat sa imi demonstrezi ca esti o persoana puerila.

Posted 11 months ago #
  5. dracu
    Member

Karelia, tu esti o "ea" sau drujbas la exploatarea forestiera? Inca o data, iei atitudine fara rost, cu un stil incisiv demn sa te faca sa nu mai citesti forumul. N-am mai intrat de mult, si cand intru, tot tu cu acelasi stil demn de o cauza mai mica si mai trista. A fi moderator nu e ca si cum ai face ciorba si 2-3 kile de carnati d-aia grosi, in care numai tu stii cata slana trebuie pusa si restul sunt niste neaveniti. Plus de asta, cand te-ai nascut, in mezolitic, de raspunzi tutturor cu replica "cand mergeam la concertele cargo si canta kempes...probabil ca tu nu stiai ce e aia rock si nici concerte"?. "vechimea" nu e un argument nici logic si nici satisfacator, am vazut destui care au imbatranit fara sa inteleaga nimic, asa ca.....na.......

Posted 11 months ago #
  6. KARELIA
    Moderator

dracule, stiu ca ma "iubesti".....cu tine si fara tine e aceeasi treaba. oftica voastra ma binedispune. iar daca sunt o ea, ai vrea sa fiu cum? cumva siropoasa si sclifosita? ca sa iti plac si tie?
    se pare ca tu esti ala imbatranit fara sa intelegi ceva: fiecare are dreptul la opinie si dreptul de a se exprima liber si cum vrea, adica dragut, ofensiv, cu tupeu etc. opinia mea este directa.
    si inca ceva: te-ai bagat in seama de ce? numai ca sa te iei de mine! stii cat imi pasa?
    nu tre' sa iti explic tie tot ce zic. sper ca esti capabil sa mai deduci si singur.
    sfat: obisnuieste-te cu mine!

Posted 11 months ago #
  7. dracu
    Member

nu vreau sa fi siropoasa, vreau sa ai un comportament normal, si sa mai renunti sa ii consideri pe toti deplasati si prosti. tu vorbesti de dreptul la opinie dar dai replici care te fac sa nu mai vrei sa ai una intr-un spatiu in care te-ai cuibarit ca acasa. ok, cargo te-a remarcat. acum e timpul de medicamente. K? nu este absolut nici o problema ca esti nepasatoare, ok, fiecare cu educatia lui, ma bucur ca iti ajustezi "self esteem-ul"prin metoda astuparii urechilor, dar esti obositoare pt, majoritatea cititorilor acestui forum.

Posted 11 months ago #
  8. KARELIA
    Moderator

1. nu consider pe nimeni prost sau deplasat. nu sunt eu mama cunoasterii si toata lumea din jurul meu e praf. dar unele chestii le stiu mai bine decat altii.
    2. cargo m-a observat oare de ce? poate pt ca sunt de mult in jurul lor. la asta te-ai gandit? si nu ma laud. asta e realitatea. medicamente sa iei tu.....poate scapi de complexe.
    3. ma repet: nu ma intereseaza ce parere iti faci, ok? nu ma cunosti...deci orice ai zice vis-a-vis de persoana mea este clar ca nu ma afecteaza.
    4. daca sunt obositoare inseamna ca unii dorm bine dupa ce citesc forumul asta de la atata oboseala creata de mine.

Posted 11 months ago #
  9. dracu
    Member

bine, esti cea mai tare. you rulz!

Posted 11 months ago #
  10. KARELIA
    Moderator

:)))

Posted 11 months ago #
  11. iris4ever
    Member

Hmm, se pare ca nu-s singura persoana de aici care are parerea ca aciditatea Kareliei te cam pune pe fuga :( Ceea ce nu ai inteles este faptul ca eu incercam sa ,,trezesc'' intr-un fel pe cei care mai viziteaza acest forum desi destul de rar se pare.Si nu ma asteptam la un raspuns de genu asta.
    Daca esti moderator nu inseamna ca esti obligat/a sa dai un raspuns iar daca totusi o faci......macar incearca sa comunici cu lumea nu sa le raspunzi aiurea.
    Ca si fan Iris m-a durut inima sa vad ca se mananca in timp ce canta trupa mea preferata nu aveam nevoie de tine sa ma faci penibila asta e sigur.

Oricum , aseara am fost iar la concertul lor in aceasi locatie.Faptul ca niste pusti intre 17 - 22 de ani cantau odata cu ei si cunosteau majoritatea versurilor m-a facut sa ma simt al dracu de bine :)Am cunoscut o persoana care iesea foarte tare in evidenta prin faptul ca era o femeie imbracata office ( ora 22.00 )foarte fericita ca a aflat la timp de concertul lor venita tocmai din Timisoara :)

P.S. propun sa incheiem subiectul aici asa ca nu te obosi sa dai reply :)

Posted 11 months ago #
  12. dana
    Member

be tolerant! oricine a platit bilet are dreptul sa stea la masa si sa se manifeste exact cum simte. reactia moderatorului e perfect justificata avand in vedere ca subiectul postat nu avea ca scop decat criticarea altor fani (sau ce-or fi fost ei).

Posted 11 months ago #
  13. green
    Member

Buna ziua.
    Am postat acum ceva timp pe site-ul dumneavoastra o adresa a unui site dedicat trupei Iris. Am aflat ca s-au iscat neplaceri din cauza acestui lucru. In aceste conditii, vreau sa imi cer scuze detinatorilor acestui site si utilizatorilor lui, daca cele postate de mine au deranjat. Totodata, vreau sa precizez faptul ca proprietarul site-ului la care faceam referire nu are absolut nici o legatura cu cele scrise de mine, deci nu are nici o vina. Nici macar nu a stiut de faptul ca voi scrie pe site-ul dumneavoastra. Initiativa de a posta aici imi apartine in totalitate.
    Date fiind aceste lucruri, imi cer inca o data scuze si sper ca ambele site-uri sa contribuie la faima numelui Iris.
    Va multumesc !

Posted 7 months ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.