Rockmania Forum » Iris

Program concerte Iris

(17 posts)
  • Started 11 months ago by iris4ever
  • Latest reply from KARELIA
  1. iris4ever
    Member

In speranta ca nu voi fi ultima care face acest lucru o sa postez urmatoarele concerte ale celei mai iubite formatii din Romania :)
    V-as ruga sa faceti acelasi lucru,cand aflati de urmatorul concert si unde, postati fratilor aici ca nu e asa greu.Cand a fost concertul de 30 de ani am primit cel putin 30 de telefoane de la prieteni sa-mi spuna de el desi clar nu era cazul :)Din pacate din jumatate de Bucuresti cat cunosc :) nu stiu decat o singura persoana careia sa-i placa Iris si aia plecata mai tot timpul din tara.In schimb,desi restul nu asculta asa ceva:(si aud de un concert cu ei primul lucru pe care-l fac e sa ma anunte :)
    Ok..cred ca a-ti inteles ideea :)

25 octombrie : Club Spice - Calea Victoriei
    26 octombrie : Cluj
    27 :Craiova
    28 : Comarnic
    1 Noiembrie :Mizil
    3 Noiembrie : Parcul Crangasi Bucuresti

Din pacate orele nu le cunosc dar astea se pot afla daca vrei nu ?

Posted 11 months ago #
  2. oanaoncy
    Member

la timisoara?...:D

Posted 11 months ago #
  3. oanaoncy
    Member

la timisoara...concert rock....ceva...bazai rocku...salut all...

Posted 11 months ago #
  4. oanaoncy
    Member

?

Posted 11 months ago #
  5. ANA-MARIA
    Member

Sambata a fost un concert extraordinar cu IRIS la Craiova cu ocazia Zilelor Craiovei, atmosfera super si un public pe masura care a reactionat extraordinar dupa mine atat la piesele vechi dar si la cele noi promovate. Reactia cea mai frumoasa a fost la piesa "Iris Aeterna".
    P.S. Iris a incheiat seara dupa un program ce a inclus: Bambi, Yaribi, Holograf si Jennifer Rush - asta asa ca fapt divers.

Posted 11 months ago #
  6. iris4ever
    Member

Oameni destepti organizatorii :) s-au asigurat ca publicul nu pleaca inainte de final!!!

Posted 11 months ago #
  7. un-fan-oarecare
    Member

stie cineva cand va fi concert IRIS la Timisoara?

Posted 11 months ago #
  8. iris4ever
    Member

17 noiembrie Timisoara :)

Posted 11 months ago #
  9. iris4ever
    Member

13 noiembrie - Ploiesti
    14 noiembrie - Brasov
    15 noiembrie - Iasi
    16 noiembrie - Sibiu
    17 noiembrie - Timisoara
    18 noiembrie - Cluj

Posted 11 months ago #
  10. un-fan-oarecare
    Member

iupy, in 17 la Timisoara \:D/

Posted 11 months ago #
  11. vreau sa stiu sigur daca este concertu IRIS in Ploiesti maine 13 noiembrie .. nu de alta dar asta ar insemna sa nu ma duc la prega la mate ;)) .. o sursa sigura unde pot vedea ca va fi...un link ceva daca se poate :D

Posted 10 months ago #
  12. Gabriela
    Member

:))) ce tareeee. Da-o draq de matematica si du-te la concert :))) Alege: MATE sau IRIS ???? :))))) Cu "mate" te mai intalnesti (zi de zi), da' cu Iris mai rar, probabil ... :D bafta cu mate :))))))

Posted 10 months ago #
  13. pai asta o sa fac ... imi bag picioarele in ea de mate .. ca si asa o sa ma urmareasca tot anu .... pana in vara...cu bacu asta nenorocit :(...asa cu Iris.....cine stie daca ma mai intalnesc cu ei :D ... asa ca diseara ma duc la concert...sper sa fie pe bune si sa nu ma duc degeaba acolo :D .. deci Party tonight \:D/

Posted 10 months ago #
  14. moty
    Member

in bucuresti cand mai canta? si unde? stie cineva?

Posted 10 months ago #
  15. iris4ever
    Member

Si pe mine ma intereseaza Bucurestiul :( please daca stie cineva da-ti un semn va rog ....peste o saptamana plec din tara si tare as vrea sa-i mai vad odata in concert:((

Posted 10 months ago #
  16. moty
    Member

Miercuri, 26 Decembrie 2007, ora 19:00
    Teatrul National Bucuresti

Posted 9 months ago #
  17. KARELIA
    Moderator

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.