hai sa va vad
Rockmania Forum » Cargo
Discutii infocate intre fani
(66 posts)-
Posted 5 months ago #
-
Thanks!
Aici ne putem certa in voie :DPosted 5 months ago # -
posturile vechi nu se pot muta...dar sper ca topicul asta sa nu se umple chiar asa de tare :)
Posted 5 months ago # -
sly
MemberMare dreptate aveti cu Phoenix! Pai aici era biletul 25 ron inca de acum 1 an jumate. Asta e... incerci sa faci abstractie de cei care vin degeaba la un concert si incerci sa te distrezi. Acuma...treaba e...am mai discutat-o aici, un tip care vrea sa vina la concert Cargo,dar e "subtire imbracat" d.p.d.v.financiar si da de cateva ori la rand scorul asta pe bilet, consumatie, taxi,tigari etc., fara sa auda o piesa noua de cativa ani...e putin frustrant. Eu inteleg si partea aia cu "daca esti fan adevarat te duci". Dar cred ca trupetii ar trebui sa o inteleaga si ei, pentru ca e nevoie de ceva nou.Cunosc tipi care nu sunt neaparat fani Cargo, dar mananca rock pe paine, stiu piesele pe de rost si ar face atmosfera. Din motivele de mai sus renunta, prefera sa mai puna ceva malai si sa mearga la Bucuresti si sa vada ceva adevarat. Eu oricum o sa ma duc, in decembrie m-au furat si la nota de plata :) Si problema e ca aia despre care vorbiti nu au cumparat niciodata un cd cu Cargo.Nu stiu daca baietii de la cargo citesc ce e pe aici sau ca existam, dar au o problema cu creativitatea, cel putin asa spun "chibitii" din Constanta. Mai vorbim.
Posted: 2008-04-16 11:06:03 # 194.102.100.7
Posted 5 months ago # -
iuliana
Moderatorideea e ca "baietii" de la cargo chiar citesc forumul asta...si repetam again and again and again...la phoenix-ul din constanta asa se face de ani de zile...se sta la masa si se papa pizza...chiar daca pentru unii e greu de inteles asta e acolo...asa se manifesta oamenii astia...si la pitesti in hh se intampla acelasi lucru si vad ca nu deranjeaza pe nimeni...asta e lumea lor si trebuie sa o acceptam asa cum e fie ca ne convine fie ca nu. important e ca asa aroganti cum sunt ei vin la concertul trupei noastre dragi. eu zic - si aici citez din clasici - ca uneori scopul scuza mijloacele...:)))
Posted: 2008-04-16 20:07:39
Posted 5 months ago # -
KARELIA
ModeratorDa, vin la concertul trupei noastre dragi, dar habar nu au cine sunt aia de pe scena.
In decembrie am auzit niste duduitze de la masa care, foarte acrite la un moment dat de decibelul fericit ca se manifesta pe "zua vrajitoarelor", au intrebat lumea de la masa lor: "dar astia pana la urma cine sunt?"
Alte duduitze se uitau in patratele la mine, eu care cantam si tzopaiam, si ma comentau la modul: "ia uita-le fata si pe alea" (eu si Miriam)! Sa ma scuze ca nu pot sa stau jos la orice concert, indiferent cine canta, mai ales cand e vorba de Cargo :D
Iar cel mai tare m-a enervat in decembrie cand tanti de la intrare mi-a comunicat suav: "nu aveti masa, nu intrati". Si am intrat dupa ce i-am explicat ca nu am mers atata drum de la Buc la C-tza ca sa imi zica ea ca nu intru, i-am aruncat bani pe masa si am intrat cu tupeu >:)
Concluzia: Pheonixul nu mai este deloc ce a fost, din pacate! Nu mai este club rock, este club de fitze unde canta trupe rock!Posted: 2008-04-16 21:50:18
Posted 5 months ago # -
iuliana
Moderatornu ...ideea e cu totul alta...la phoenix deja e o traditie sa se stea la masa...si traditiile pe langa ca e greu sa le schimbi la un moment dat e si pacat...asa ca atata timp cat vin la cargo ...parerea mea e ca ar putea sa stea si in cap...si daca mai sunt trei domnisoare ratacite care habar nu au la ce concert au venit..e chiar foarte bine ca e nevoie de sange tanar ca sa zic asa. si daca nu stiau la ce au venit si nu au plecat pana in final eu zic ca domnisoarele cu pricina sunt un public castigat.
Posted: 2008-04-16 23:28:25
Posted 5 months ago # -
iuliana
Moderatorsi ca sa citez un cunoscator in materie "e normal ca un patron de local, daca aduce o trupa scumpa, sa nu lase oamenii in picioare, ci sa stea jos si sa consume" (sper sa nu se supere pe mine)
Posted: 2008-04-16 23:30:03
Posted 5 months ago # -
KARELIA
Moderatormda...ma rog... eu nu sunt de acord!
stiu Pheonix-ul de cand s-a infiintat, la concerte acolo am fost de TZ ori, era rock si era misto, era ca in Laptarie, lumea se ridica de la mese si canta, nu erau 1 milion de mese cum e acum; traditia asta e mai noua, de cand au pus monopol pe Constanta si de cand probabil e singurul club din Constanta care aduce trupe scumpe sau nu sa cante.
ideea este ca nu imi place si nu imi place de cand nu mai e cum stiu eu, adica nu imi place cum este acum si indiferent de scuze si motive, atmosfera acolo sucks, iar tratamentul aplicat de angajati sucks si mai tare. si dupa concertul din decembrie nu imi mai place deloc. nu mai au nici o scuza domnii patroni si domnii angajati din Pheonix.
iar acele domnisoare crede-ma ca nu sunt public castigat. alea erau acolo ca si cum m-as duce eu obligat la o trupa dance, adica habar nu am cine sunt si nici nu ma intereseaza ce vor de la viata mea, dar eu tre sa stau acolo sa ii ascult. iar daca eu ma duc la o trupa dance obligata fiind, din bun simt, ala cat il am, nu ii comentez pe aia care danseaza, pt ca asa o fi dance-ul si eu nu am de unde sa stiu. eu stiu cum e rock-ul.Posted: 2008-04-17 05:06:04
Posted 5 months ago # -
iuliana
Moderatoreeh...important e sa ne simtim toti bine...si daca ei se simt ok stand la masa chiar ca e problema lor...
Posted: 2008-04-17 08:13:48
Posted 5 months ago # -
sly
MemberKarelia, iti dau dreptate in legatura cu ce e in Phoenix...acum, nu e vina proprietarilor de club ca acolo vine si public "de pe langa fenomen". Iuliana, cum adica "se simt bine"? Ei s-or simti bine, ca poate aud muzica live pentru prima data in viata, dar tu te simti privit fiindca dai din cap si strigi. In alta ordine de idei, problema era ca trupa nu aduce nimic nou...poate ma insel, stie cineva altceva?
Posted: 2008-04-19 03:39:09
Posted 5 months ago # -
iuliana
Moderatorsi ca asa raspund postului de mai sus...oamenii se simt bine stand la masa exact asa cum te simti tu bine stand in picioare si dand din pleata. si ca sa fim realisti - cum tu te uiti urat la ei ca stau jos probabil ca si ei se uita urat la tine ca stai in picioare. ideea e ca ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem indiferent ca stam jos sau in picioare. e o discutie fara inceput si fara sfasit. suntem cum suntem si punct.
Posted: 2008-04-20 20:54:03
Posted 5 months ago # -
KARELIA
Moderatornu. nu e punct.
eu nu ma uit urat la ei numai pt ca stau jos, cum nu ma uit urat la nimeni numa asa pt. ca pot sa ma uit si urat. eu ma uit urat la ei (aia din Pheonix si altii asemenea lor) si ii comentez pt ca m-au enervat. atata vreme cat la bar am fost servita, atata vreme cat am putut sa intru in Pheonix fara figuri la intrare si atata vreme cat nu am fost comentata de aia de la mese, nu am comentat nici eu. deci sa nu exageram. punct.si da, in Spice a fost super concert!
in Pheonix cum a fost?Posted: 2008-04-20 22:39:16
Posted 5 months ago # -
un-fan-oarecare
MemberKarelia, ai auzit si altecva (in afara de comentarii) de la oamenii din Phoenix care stau la mese? intreb asta pentru ca eu am auzit ca acei oameni cantau, stiau toate versurile si se simteau foarte bine chiar si in pozitia in care erau!
poate ar trebui sa cerem si parerea membrilor trupei despre asta; ca ar putea sa ii lamureasca mai bine pe cei care nu pot intelege (sau nu vor) anumite asprecte ale acestei intamplari! :)Posted: 2008-04-21 02:03:39
Posted 5 months ago # -
KARELIA
Moderatorfrateeeeeeeeeee de cate ori tre' sa spun?????????
eu sunt aia care nu vreau sa inteleg? sa inteleg ce? o parere cu care nu sunt de acord?
trupa are o parere, tu ai o parere, eu am o parere. si nu-mi baga in gura ce nu am zis si nu vorbi despre mine ca si cum m-ai cunoaste. ca ai fost si tu la concertul ala e una, ce mi s-a intaplat mie e alta. nu erai langa mine ca sa aflii asa ca nu cred ca e cazul sa comentezi ceea ce nu stii.
m-am referit strict la tanti de la intrarea din Pheonix care nu a vrut sa ma lase sa intru, la nesimtitele alea de la bar care nu au vrut sa ma serveasca, la terminatele alea de la masa care ma comentau. la asta m-am referit! E DESTUL DE CLAR? IAR DACA TE DERANJEAZA PAREREA MEA ESTE STRICT PROBLEMA TA. ASTA E PAREREA MEA SI O SA MI-O SUSTIN, OK? pt. ca spre deosebire de altii, eu nu am pareri in functie de cum bate vantul sau ca sa dau bine in fata trupei. eu am pareri si atat.Posted: 2008-04-21 02:10:09
Posted 5 months ago # -
un-fan-oarecare
Membereu am pus o intrebare (la care nu ai raspuns), atat! vad ca mereu trebuie sa domini, dar nu ma mai impresionezi absolut deloc, poate ii impresionezi pe cei care nu te cunosc... si lasa anumite comentarii deoparte ca nu isi au rostul!
Posted: 2008-04-21 02:16:59
Posted 5 months ago # -
KARELIA
Moderatornu am raspuns pt ca nu despre asta era vorba. si nu vreau sa impresionez pe nimeni. iar tu nu ma cunosti. tu ai auzit de mine, m-ai vazut la mutra, am vorbit 3 vorbe si atat. asta nu inseamna ca ma cunosti.
eu am zis altceva. dar: erau, cum sunt mereu la concertele Cargo, oameni care canta si stiu versurile. asa si? e o chestie normala sa vina omul si sa cante si sa stie versuri nu? sau pt tine nu este?Posted: 2008-04-21 02:22:31
Posted 5 months ago # -
sly
Membernu tre' sa ajungem la chestii personale.dar asta e adevarul...nu trebuie sa ne miram de normalitate - auzi "stiu si aia versurile" si avem doua picioare...pai daca nu le-ar sti de ce ar mai veni?
in phoenix trupa a cantat bine, cum o face de fiecare data, parca a fost si lumea mai activa.Posted: 2008-04-21 04:36:31
Posted 5 months ago # -
v-max
Membermda.......se ajunge si la chestia personala pt ca unii nu stiu sa citeasca, sau daca citesc nu stiu sa inteleaga. eu cred ca e o gashca aici deranjata de parerile Kareliei, indiferent ca ele sunt pozitive sau negative! va simtiti fratilor? sau va deranjeaza atat de tare persoana ei dar totusi vreti sa fiti ca ea: vezi blonda din dreapta din Spice, vezi parerile pe langa ale lui un-fan-oarecare si altii. una e o parere sustinuta (iuliana) si alta e mersul la arat (un-fan-oarecare). asa ca, astia care sunteti pe aratura eu va sfatuiec sa va bagati mintile-n cap, vorba unor clasici! ca fiecare are o parere pro sau contra.
iar referitor la clasici: misto concertul din Pheonix, intr-adevar lumea mai activa: oare au citit forumul? :))Posted: 2008-04-21 05:06:05
Posted 5 months ago # -
un-fan-oarecare
Membereu vorbeam in cunostinta de cauza pentru ca si eu am fost la acel concert din Phoenix si stiu cum este pe acolo dar eu incerc sa scot in evidenta aspectele pozitive, deoarece aspecte negative sunt peste tot ;)
Posted: 2008-04-21 06:45:07
Posted 5 months ago # -
v-max
Memberstii ceva? si eu am fost! asa cum am fost si sambata! asa ca tu vorbesti in cunostinta de cauza numai din punctul tau de vedere.
Posted: 2008-04-21 08:42:42
Posted 5 months ago # -
un-fan-oarecare
Memberfoarte bine, felicitarile mele, dar eu nu am avut posibilitatea de data asta sa fac 1600 km :)
Posted: 2008-04-21 08:45:03
Posted 5 months ago # -
v-max
Membermda......ce zic eu, ce raspunzi tu......cum ziceam, aratul sa traiasca! tractorul, unde-i tractorul?
Posted: 2008-04-21 08:55:11
Posted 5 months ago # -
un-fan-oarecare
Membercand esti penibil nu stii sa taci? (s-a cam deviat de la subiect, oare de ce moderatorii nu isi fac treaba?)
Posted: 2008-04-21 09:47:11
Posted 5 months ago # -
daria
Membercalm domnilor calm! fiecare si-a expus punctul de vedere. si cum fiecare are un orgoliu mare, nu-si va schimba aceasta opinie. asa ca...silence!
Posted: 2008-04-21 10:21:48
Posted 5 months ago # -
KARELIA
Moderator"cand esti penibil nu stii sa taci?"
de ce nu aplici asta si la tine un-fan-oarecare?daria, fa diferenta intre CALM si TAIOS si nu mai da directive pe forum!
Posted: 2008-04-21 11:36:46
Posted 5 months ago # -
iuliana
Moderatorohohoooo s-a mai animat lumea...hai sa fumam pipa pacii si sa mergem la urmatorul concert de pe 2 mai de la resita. oki doki?
Posted: 2008-04-21 19:59:53
Posted 5 months ago # -
lucyea2005
MemberEu nu prea inteleg cum functioneaza forumul asta.Daca s-a facut un thread "concerte viitoare" atunci cand vad post-uri noi ma astept sa fie anuntate concertele ce vor urma in nici un caz pareri contradictorii.
Va certati aiurea in tramvai ca niste tate si macar daca asta s-ar intampla intr-un thread intitulat "dispute intre fanii infocati" si nu aici.
Evident moderatorii nu-si fac datoria si nu am postat ca sa ma bag si eu ca musca in lapte ci deoarece ca sa aflu cand va fi urmatorul concert trebuie sa parcurg toate dicutiile pline de orgoliul fiecaruia.
PS:Nu astept nici un fel de comentariu sarcastic ci bun simt!Posted: 2008-04-22 22:53:05
Posted 5 months ago # -
KARELIA
Moderatorse intampla exact ce se intampla pe orice alt forum. te certi "ca o tata" sau nu pe un subiect, deci pe/la un anumit topic, sau thread cum zici tu.
ce inseamna la tine "moderatorii nu isi fac treaba"? adica moderatorul daca nu sterge si lasa omul sa se exprime inseamna ca nu isi face treaba nu? iar daca sterge si nu lasa omul sa se exprime iar nu isi face treaba cum trebuie pt ca cenzureaza. nemultumiti mai sunteti. eu zic sa intri si pe alte forumuri, sa vezi ce face lumea acolo si ce scrie si dup-aia sa ai pareri despre ce se intampla aici.
tocmai s-a anuntat un concert pe 2 mai. nu l-ai vazut? nu te obliga nimeni sa citesti tot, poti citi si printre randuri.
de ce nu faci tu acel, citez, thread intitulat "dispute intre fanii infocati" ?????Posted: 2008-04-23 00:06:05
Posted 5 months ago # -
MetalMaster
Memberce fani infocati sunteti.
Posted: 2008-04-23 08
Posted 5 months ago #
Reply »
You must log in to post.