Pentru a ne cunoaşte mai bine între noi, ca să luăm legătura unii cu alţii, propun să ne lăsăm ID-urile de mess, adică cine vrea îl lasă :D
ID-ul meu e socialgirl002000
Rockmania Forum » Cargo
ID-uri de messenger
(75 posts)-
Posted 1 year ago #
-
jo_gnr
Posted 1 year ago # -
/me hugs manuela
Posted 1 year ago # -
=)) de ce Vali?
Posted 1 year ago # -
id-ul meu este smallball_jot2006 sunt de acord cu chestia asta cu id-urile,pt k eu nu prea va cunosc pe cei care sunt aici pe forum shi asha poate mai cunosc shi eu oameni interesanti shi fani cargo.....(parere personala,cine nu-i de acord?...nu-i de acord...!!) :))
Posted 1 year ago # -
uite....daca asa e treaba imi pun si eu id ul.....ca poate cineva vrea sa vb si cu mine....stiu ca nu prea m am remarcat.....poate ne vom cunoaste mai bine de acum.....so....id: pitea_oana. chipintaci!
Posted 1 year ago # -
...chive_ego31...;)..hai noroc si chef d rock\:D/
Posted 1 year ago # -
demeter_b_petru
Posted 1 year ago # -
in materie d rock nightwish s sooper...in kz k av vreo parere id-u meu d mess e alinutza_sadik_2007...
Posted 1 year ago # -
vad ca toti stau ascunsi.... mai dau cate un post, musca... apoi fug
nah, dc vreti sa ma muscati si p mine mie nu mi frica
pi.artsPosted 1 year ago # -
Posted 1 year ago #
-
bun, id-ul meu de mess e fan_cargo_no1 :D sa va prezentati cand imi dati add ca sa va dau accept :D >:)
Posted 1 year ago # -
id: aleirbagsas
Posted 1 year ago # -
mulan112003
Posted 1 year ago # -
michiganu_metal
Posted 1 year ago # -
rodicaspring
Posted 1 year ago # -
jockeroubg e id-ul meu. astept sa schimbam o vb sau pote sa imi iau ocara de rigoare. ciao !!!
Posted 1 year ago # -
viotur2000
Posted 1 year ago # -
id -ul meu: soare_daria
:)
Posted 1 year ago # -
patryck_poli
Posted 1 year ago # -
id-ul meu este tudor_taker07 si sunt fan Korn & System of A Down sper sa va placa si voua
Posted 1 year ago # -
Id-ul meu: iulias67 :)
Posted 1 year ago # -
Mama ce de rockeri :)))) cred daca se dadeau medicamente compensate ne faceau si babutele pensionare la numar :d Dar lasa ca nu cantitatea conteaza.... :D
Care vreti sa discutam ma gasiti pe yahoo cu pirat_soul.Posted 1 year ago # -
da buna idee vreau si io sa ne cunoastem mai bine(exclusiv cu fete)id-u meu de mess e aie_rocks
Posted 1 year ago # -
zmolem e idul meu de mess
Posted 1 year ago # -
death_satanista id'ul meu
Posted 1 year ago # -
ok cu placere, black_buga asta e
Posted 1 year ago # -
vreau sa mi cer scuze daca am dat "ignore" cuiva care mi a luat id ul de pe site! imi pare sincer rau!!!! nu am vrut sa va supar in nici un fel!
Posted 1 year ago # -
buna! :) as vrea sa cunosc si eu cativa rockari...nu prea am avut norocul asta ..
idul meu este dark_and_light1993 sau angel_of_the_dark667. VA ASTEPT SA VB. :)
A si sunt si eu rockaritza. :)Posted 1 year ago # -
aaa si mai am un id pentru fainii KORN,System of a down,H.I.M,linkin Park etc etc..este rock_solo666 si puteti sa intrati si pe celelalte :P
Posted 1 year ago #
Reply »
You must log in to post.