Rockmania Forum » Cargo

Concerte Cargo

(402 posts)
  1. Manuella
    Moderator

16 dec - Satu Mare(intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile)
    17 dec - Roman

Posted 1 year ago #
  2. iuliana
    Moderator

la roman va fi un concert deosebit...stiu eu o persoana care asteapta evenimentul asta de 10 ani

Posted 1 year ago #
  3. KARELIA
    Moderator

de 10 ani?????? super tare! distractie maxima sa fie! adica mai exact NOAPTE CRUNTA direct! >:) :D

Posted 1 year ago #
  4. BiancaB
    Member

cu siguranta va iesi fain la Roman,dar nici Satu Mare nu-i decolo,o sa fie party mare

Posted 1 year ago #
  5. smallball
    Member

Abia astept concertul din Satu Mare.....o sa ne distram de minune ...sper!!!COMMANDO OLI este peste tot!

Posted 1 year ago #
  6. smallball
    Member

super tare concertul de la Satu Mare,este adevarat ca sala nu a fost plina,dar ce-i care au fost acolo s-au distrat de minune,am cantat,am sarit ,ne-am "rockerit",am colindat,toate acestea cu CARGO!Multimim domnilor :) (singura problema:concertul a fost in aceeasi zi cu Christmas fest...but eu m-am simtit extraordinar de bine!)

Posted 1 year ago #
  7. b0gdan
    Member

in legatura cu concertul de la Roman...mai sunt 4 ore pana ce incepe,iar persoana care asteapta de 10 ani ca,CARGO sa ajunga si in Roman o cunosc si eu(matusica,care e cea mai tare matusica a tuturor timpurilor)...urmeaza o (citez pe KARELIA):"NOAPTE CRUNTA" :D

Posted 1 year ago #
  8. iuliana
    Moderator

as fi vrut sa va povestesc despre concertul de la satu mare dar am ajuns un pic dupa...:) in schimb am ajuns la roman care e pe partea cealalta de tara...si evident am ajuns cu cateva minute inainte sa inceapa concertul...
    a fost o atmosfera foarte foarte misto...
    printre multii fani am italnit o pustoaica MILENA care avea 4 ani si stia nu numai ploia...stia si calare pe motoare...a stat in fata scenei si a cantat...a primit si autograf pe bandana...

Posted 1 year ago #
  9. iuliana
    Moderator

astazi se anunta ceva concert pe la cluj

Posted 1 year ago #
  10. KARELIA
    Moderator

b0gdan......cica asa a fost, cum am zis eu :D

Posted 1 year ago #
  11. iuliana
    Moderator

adica NOAPTE CRUNTA?

Posted 1 year ago #
  12. BiancaB
    Member

si ieri a fost concert cargo la Timisoara..asa se auzea

Posted 1 year ago #
  13. mara
    Member

Tribut CARGO - Trupa SIX
    Arad, Club Papa Joe (23-12-2006)

Posted 1 year ago #
  14. KARELIA
    Moderator

Da, adica NOAPTE CRUNTA! :D

Posted 1 year ago #
  15. maggy
    Member

Iuliana Milena iti multumeste ca ti-ai amintit de ea... si iti transmite ca Concertul CARGO a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de sarbatori.Iar faptul ca l-a putut cunoaste pe Baciu personal a incantat-o si mai tare :)

Posted 1 year ago #
  16. Bugalete
    Member

Are cineva idee cad va fi urmatorul concert, sau mai bine zis cand va canta Cargo pentru prima oara in 2007 ?

Posted 1 year ago #
  17. Manuella
    Moderator

Timişoaraaaaaaaaaaaa :D exact în noaptea de revelion, la ceva timp după ora 00.00 :D
    ca e şi Reşiţa înainte :)

Posted 1 year ago #
  18. KARELIA
    Moderator

DISTRACTIE MAXIMA CELOR CARE MERG LA RESITA SAU TIMISOARA ( SAU AMBELE! ) :D
    Un Revelion bestial sa aveti si un an si mai bestial! ;)
    ROCK ON!

Posted 1 year ago #
  19. AllBlue
    Member

in timisoara o sa fie concertul in aer liber sau in vreun club? si daca e in club...mai sunt locuri disponibile?

Posted 1 year ago #
  20. Manuella
    Moderator

aer liber din pacate :( din cate stiu eu...

Posted 1 year ago #
  21. AllBlue
    Member

multumesc frumos, Manuella, an nou fericit!

Posted 1 year ago #
  22. JohnnyB
    Member

Thanks MARA ca ai post anuntul cu Tribut CARGO - Trupa SIX. Eu sunt solistul temporar de la SIX. Sunt curios sa aflu cine esti si de unde ai stiut de tribut. Happy New Year!!! Johnny B

Posted 1 year ago #
  23. Manuella
    Moderator

Johnny B a fost tare concertul, cu mici exceptii insa :D oricum, felicitari! :)

Posted 1 year ago #
  24. JohnnyB
    Member

Thanks Manuella. Sa inteleg ca ai fost si tu la concert. Ma bucur daca cu "mici exceptii" ti-a placut. Daca ai cumva poze de la show, ti-as fi recunoscator. Iti doresc un an nou fericit! Johnny B

Posted 1 year ago #
  25. JohnnyB
    Member

By the way...de umde ati aflat de tributul Cargo deoarece nu a avut nici un fel de publicitate. Sunt doar curios. That's all folks!

Posted 1 year ago #
  26. Gabriela
    Member

Putina publicitate, dar cei interesati afla mereu ...;) Felicitari ca v-ati incumetat.
    Apropo am fost si eu ...Poze? Dc vrei id-ul meu este: aleirbagsas

Posted 1 year ago #
  27. Gabriela
    Member

Distractie placuta celor care merg la concertele din Resita si Timisoara in noaptea de Revelion. La Multi Ani tuturor !!!

Posted 1 year ago #
  28. mara
    Member

JohnnyB, am aflat intamplator de concert de la un prieten care citise un anunt de pe un blog, pare-mi-se.

Posted 1 year ago #
  29. rodicaspring
    Member

Sint din Sinnicolau si nu am stiut ca Cargo cinta in Timisoara,ma duceam si eu ptr. asta,nu stiu cum ar mai putea venii aici Cargo, din nou in Sinnicolau.Foarte multa lume ii doreste ,dar nu stiu cine trebiue sa ii cheme aici si cum.As vrea sa aflu modalitatea.Poate cineva sa imi spuna cum trebuie sa se procedeze.

Posted 1 year ago #
  30. salutare. sunt nou inscrisa (spre rusinea mea, dar nu prea am mult timp ). as dori sa aflu daca in iasi vor mai fi concerte cargo.

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.