chiar daca mai sunt cateva ore pana in data de 15 aprilie, vreau sa fiu primul (cel putin de pe forum) care iti spune LA MULTI ANI!!!, sa ai parte de sanatate, bucurii si cat mai multe concerte CARGO in continuare! Sergiu (baiatul cu DVD-ul din The Note :D )
Rockmania Forum » Cargo
La Multi Ani Octavian Pilan!
(29 posts)-
Posted 1 year ago #
-
La Multi Ani!
Sa fii la fel de perfectionist si ambitios inca 40 de ani de acum incolo.
Ma aplec in fata maestrului \\m// !Posted 1 year ago # -
La multi ani Tavi! YOU ARE THE BEST
Posted 1 year ago # -
Multa sanatate, fericire, si tot ce-ti doresti sa se implineasca! Traiasca "inima formatiei" , "Stapanul cinelelor", etc:)) Adica Tavi:D
Posted 1 year ago # -
putere in brate si in zambet iti doresc :) ! La Multi Ani!
Posted 1 year ago # -
Pagina dedicata "Stapanului Cinelelor"....colaborare cu fotograful nostru,Sergiu(alias fancargo)......poze: iuliana,sergiu si "al 7lea fan".
http://pic6.piczo.com/mateescusergiu/?g=37291151&cr=6
La cat mai multe concerte!!! La Multi Ani!!!
Posted 1 year ago # -
La multi ani!Iti doresc sanatate, impliniri si cati mai multi ani alaturi de formatie si de fani!
Posted 1 year ago # -
La multi ani Tavi !!! Multa sanatate si noroc in toate, sa ai parte de tot binele din lume !!!
Posted 1 year ago # -
La Multzi Ani,Tavitzuuuu'!!!:P
Posted 1 year ago # -
Sergiu & Michiganu rocks !!!!!
Posted 1 year ago # -
La multi ani si multe albume!!! Sa ai numai bucurii de la viata!!!
Posted 1 year ago # -
da piarts, dar Michiganu mi-a dat ideea :D , recunosc :D oricum, e o idee fff buna :D mai un pic si vine 8 si 9 iunie si o sa mai apara inca 2 asemenea pagini pe site :D inca o data, LA MULTI ANI TAVI !!!
Posted 1 year ago # -
La multi ani, Tavi! Toate cele bune...
Posted 1 year ago # -
La multi ani Tavi! Sa ai parte de sanatate, iubire si vorba unui membru al formatiei, "Long live Rock'n'roll!!!" Ma inchin in fata voastra .... Cargo forever ^:)^ \\m//
Posted 1 year ago # -
lol, foarte tare pagina dedicata lui tavi!
piarts, ambitia si incapatanarea duc la perfectiune, o caracteristica berbeceasca (nu ma pot abtine!!!!) >:)
LA MULTI ANI TAVI! SA RAMAI LA FEL! ;)Posted 1 year ago # -
normal ca e tare pagina, doar eu am creato :)) (ce modest sunt:">)
Posted 1 year ago # -
WAHAHAHAHAHHA, da........esti cel mai modest! :))
Posted 1 year ago # -
la multi ani si tot binele din lume!
uite asta numesc eu un cadou frumos: http://pic6.piczo.com/mateescusergiu/?g=37291151&cr=6 (bine Sergiu!)Posted 1 year ago # -
multumesc Iuliana pentru apreciere, si multumesc in special trupei Cargo, -cu Tavi in frunte-, ca exista si ca prin muzica lor ofera publicului ceva inedit, o muzica de calitate!!!
Posted 1 year ago # -
cu intarziere.. La multi ani, Tavi, si tot ce-ti doresti!
Posted 1 year ago # -
cu intarziere de o zi....si cu scuzele de rigoare.....la multi ani, tavi!....si tot ce e mai bun pe lume...numai pentru tine ca meriti, pentru tot ce faci tu pentru noi, fanii tai. nu prea am inspratie sa iti scriu vorbe mari asa ca.....less is best.....la multi ani!!!!
Posted 1 year ago # -
La multi ani,Tavi!Sper ca si tu-ti mai aduci aminte de ziua mea de nastere,la 19.04.
Panter mi-a spus ca te-a gasit in net...
Probabil ca si Nimo o sa-ti scrie,salutari la Moni si Elvira,iti doresc o petrecere cu multa pupaciune si prajitura virtuala de la noi toti,poate ne mai vedem pina o sa fim 72.
Apropos : Ce faci la 15.04. cind ai 72 de ani ?ceau,pina anul viitor,la 15.04.2009 in Arad...
beatricePosted 5 months ago # -
La Multi ani Tavi!
Posted 5 months ago # -
LA MULTI ANI!
Ti-a placut tortul? :))Posted 5 months ago # -
Multi ani, Tavi!
Posted 5 months ago # -
chiar asa....astept raspuns referitor la tort :D
LA MUUUUULTI AAANI!!Posted 5 months ago # -
LA MULTI ANI!!! sa ai parte in viata de tot ce iti doresti si cat mai multe torturi cu ciocolata din partea fanilor :D
Posted 5 months ago # -
la multi ani si sper sa iti fi placu surpriza cu tortul...daca se poate o sa punem si poze aici :)
Posted 5 months ago # -
La multi ani Tavi !!!
Posted 5 months ago #
Reply
You must log in to post.