Am fost Vineri si sambata la ArtMania Sibiu. Care ati fost, ziceti ce parere aveti de eveniment si prestatia trupelor.....
Vineri am ratat Altar. Am ajuns in timp ce cantau Celelalte Cuvinte. Mie mi-au placut, cu toate ca se simte ca se aduna cam rar, lipseste coeziunea, chimia interna. Am impresia ca fiecare canta partea lui si nu se loveste cu a celorlalti.... Nu e critica, mie mi-au placut si asa, doar ca se simte lipsa de "antrenament".
Apoi..... CARGO. Deci, nu am cuvinte... fenomenal ... piesele cantate in variantele noi. Scena a explodat.... a fost \\m// metal. Repertoriu fain, fara melodiile slabe: Anarhia, Tepes, Ziua Vrajitoarelor, Calare pe Motoare, Nu Pot Trai Fara Tine, Aproape De Voi....dar extrem de scurt (din motive de nesimtire si timing prost al organizatorilor). Apoi, punctul culminant al serii... Anathema (ii ador... is Pink Floyd-isti de-ai mei) care nu cred ca a avut un public adecvat (cred ca multi se asteptau sa auda altceva, insa ei au cantat exact ceea ce canta....). Si incheierea cu "Comfortably Numb" ... wow...
Sambata.. cred ca afisul trebuia sa fie intors (adica ordine intrarii sa se produca de jos in sus....). Tarot. Am avut o megasurpriza. Wow. Clar trebuiau sa incheie ei ziua. Scena a "luat foc"... super si tehnic si compozitional.
Apoi a urmat o ora de plictis infernal cu The Gathering, care nu mi-au transmis nimic, a fost un fundal sonor si atat. Apoi My Dying Bride, hmm, ce sa zic... interesant. Piesele cam imi suna la fel dupa un timp, si devin monotoni pt. mine. Gothic teatral de taiat venele. Riffuri anacronice descoperite inca din '70 de Sabbath alternate cu forja.... voce ragusita ca din cripta alternand cu grohaieli... mi se par per total depasiti si tehnic si ca si compozitii.
Within Temptation. Voce superba, si...atat. Imitaci. Muzica de ascultat cu femeia langa tine.
Anathema
Tarot
CARGO
\\m//