La prima editie a Festivalului “Bikers Party”, peste 1.000 de motociclisti si-au facut de cap intr-o poiana de linga Timisoara
Luni, 22 Iulie 2002

Peste 1.000 de motociclisti s-au distrat timp de trei zile intr-o poiana de linga comuna Dumbravita, de la marginea Timisoarei, cu ocazia primei editii a festivalului “Bikers Party Timisoara 2002”. Inceputa vineri, sarbatoarea a adunat motociclisti din mai multe tari, un olandez si un italian fiind declarati “bikers de onoare” pentru ca au strabatut intreaga Europa ca sa ajunga la Timisoara. Momentul culminant al festivalului a fost parada de simbata dimineata, cind o infernala coloana de 400-500 de motociclisti au strabatut, intr-o ordine care i-a impresionat pe politistii care o escortau, strazile Timisoarei, in aplauzele locuitorilor. Formatia Cargo, preferata motociclistilor Poiana de la marginea Dumbravitei s-a dovedit un loc ideal pentru Festivalul “Bikers Party” permitindu-le celor peste o mie de motociclisti “sa-si faca de cap” fara sa deranjeze pe nimeni. Peisajul era fascinant: sute de motociclete, de la modele rusesti (IJ sau Nipru) pina la ultimele tipuri de Harley-Davidson, Yamaha ori Suzuki, erau parcate in fata corturilor din tabara.
Ca sa se distreze, motociclistii si-au incarcat “dihaniile” cu zece oameni si au incercat  sa strabata o distanta de zece metri. Acestia au participat la concursul “Care merge mai incet” sau au calarit - intr-o originala competitie de rodeo - un butoi din tabla tras de fringhii.
Fiecare seara s-a incheiat cu concerte rock, formatia timisoreana Cargo demonstrind inca o data ca este favorita motociclistilor, ei manifestindu-si bucuria de a-i asculta prin ambalarea la maximum a motoarelor.
Desi la prima editie, “Bikers Party Timisoara 2002” a fost un mare succes, Raul Caulea si Arthur Mihaescu, de la clubul “Road Patrol MC” din Timisoara, care a organizat festivalul, impreuna cu agentia MediAhead, fiind felicitati de sefii celorlalte cluburi din tara. (Editia de Vest)