Vedete din lumea muzicii planuiesc si altceva decit concerte la mare
Vineri, 12 Iulie 2002

Trupa Cargo nu va lipsi vara aceasta de la nici o intilnire a motociclistilor din tara, cele doua Sexxy s-au inscris la o scoala de calarie, in timp ce Victor de la VIP isi va deschide un pub irlandez in centrul Iasiului, informeaza, joi, casa de discuri MediaPro Music.
Acestea sint citeva dintre planurile de vacanta ale vedetelor din lumea muzicii, pe linga previzibilele concerte de la mare si aparitii in emisiunile de televiziune estivale.
Componentii trupei Cargo si-au promis sa nu lipseasca de la vreo intilnire a motociclistilor, asa ca vor fi la Timisoara peste noua zile. La Sibiu, in ultimul weekend al lunii. La Snagov, la sfirsitul lunii august. Totodata, Cargo va reveni in actualitate cu un nou album, ce adopta teme sociale cu tente ironice.
Nu motocicletele, ci caii. Aceasta este noua pasiune a celor doua fete de la Sexxy, care s-au inscris la o scoala de calarie. Cursurile din timpul verii vor alterna cu cele o suta de spectacole de la mare. De asemenea, o data cu noul album ce va contine 12 piese, Julia si Claudia au hotarit sa isi schimbe putin look-ul, in favoarea hainelor lejere, de toata ziua.
La jumatatea lunii august, membrii VIP vor fi in Praga, la distractie. Apoi, Victor isi va inaugura un pub in stil irlandez, in centrul Iasiului, linga "Bolta Rece". Pub-ul va semana, de fapt, cu un piano-bar din anii '50 si va gazdui concerte ale unor artisti ai genului.
Daca trupa Vank lucreaza din rasputeri sa termine albumul pina la mijlocul verii si nu va chefui la mare decit noaptea, Class nu renunta in nici un chip la vacanta. Cei patru Class au stabilit ca prin iulie sa plece, in gasca, in Delta. Vor sta la bunicii lui Vlad si ai Mihaelei, care au o casa la Sulina. In 27 iulie isi vor lansa noul album la mare, dupa care Florin va pleca in Turcia, iar Mihaela in Spania.
Tot spre sfirsitul lunii iulie, Talismanii lanseaza "Best Of", care va cuprinde piese din concert  si va aparea si pe caseta video. Vor pleca o luna la mare, vor participa la sarbatorile oraselor, festivaluri de bere si tot ce este in aer liber. Totodata, lui Alin i se va naste cel de-al doilea copil, de data aceasta o fetita.
Grupul Activ va participa, in 27 august, la un eveniment muzical asemanator cu Propaganda Pro FM, dar in Austria. In schimb, Tili de la Rustic va petrece in Bucuresti, la piscina unchiului ei din Floreasca, "Blue Ciel".