Acest articol a aparut in data de 13 iulie 2002

Cantaretii isi gasesc timp de vacanta, printre concerte

Cargo

In aceasta vara, toti componentii trupei Cargo si-au promis solemn ca nu vor lipsi sub nici o forma de la nici o intrunire a motociclistilor din tara. Asa ca vor fi la Timisoara, pe 20 iulie, la Sibiu, in ultimul week-end al lunii iulie, si la Snagov, in ultimul week-end al lunii august. Ei isi doresc sa sustina cat mai multe concerte la mare pentru ca sunt fani Marea Neagra.

Impact

Rares de la Impact tocmai s-a intors de la munte unde a fost cu prietena lui si unde s-au simtit foarte bine. Ei au ajuns pe varful Retezat la 2.500 m de unde s-au apucat sa trimita mesaje pentru a-i bucura si pe altii de aerul de la munte. Au umblat pe poteci pe unde, spune Rares, numai caprele negre mai puteau sa se aventureze si au "bagat somn si mancare la greu".

Sexxy

Din 3 iulie, fetele de la Sexxy au inceput un sir de concerte la mare. O data cu aparitia noului album, ce va contine 12 piese, Julia si Claudia si-au propus sa-si schimbe putin look-ul, adoptand in aceasta vara tinutele mai lejere. De asemenea, cele doua Sexxy vor sa adauge ceva inedit in viata lor pe parcursul acestei veri, inscriindu-se la o scoala de calarie in cel mai adevarat sens al cuvantului.

Vank

Baietii de la Vank, fiind foarte ocupati, s-au gandit ca ziua sa munceasca si noaptea sa se distreze. Asa ca e foarte posibil ca ei sa plece doar pentru o noapte la mare si a doua zi sa se intorca la munca, deoarece pe la mijlocul verii vor sa termine noul album si sa inceapa sa culeaga laurii. Isi doresc sa aiba cantari oriunde, dar nu la mare, cel mai mult dorindu-si sa ajunga in Ardeal si Moldova.

Talisman

Dupa lansarea noului album "Best Of", compilatie care va cuprinde piese din concert, si care va aparea si pe caseta video, Talismanii vor pleca o luna la mare. Ei vor participa la sarbatorile oraselor, festivaluri de bere si tot ce este in aer liber si, ce este cel mai important, lui Alin i se va naste in aceasta vara cel de-al doilea copil, de data asta o fetita.

Dl Problema

Problematicul Bogdan, alias Dl Problema, a terminat noul album, vineri, 12 iulie, dupa care a dat fuguta in acest week-end la mare, in Neptun. Isi doreste sa termine cat mai repede cu munca pentru a se muta la mare, unde nu se va relaxa foarte mult deoarece are concerte peste concerte. Adevarata vacanta si-o va lua in septembrie, alaturi de prietena lui.

Vip

Pe la jumatatea lunii august, VIP-ii vor fi in Praga la distractii. Apoi, Victor isi va inaugura un Pub in stil irlandez chiar in mijlocul Iasiului, langa "Bolta Rece", unde Eminescu si Creanga se intalneau la o cafea si la un schimb de impresii. Pub-ul va fi pe stilul anilor '50, gen piano-bar, si va avea in fiecare seara invitati artisti ai genului care vor sustine concerte.

Rustic

Tili de la Rustic va petrece vara in Bucuresti, impreuna cu prietenii ei, la piscina particulara a unchiului. Loredana este momentan la parintii ei in Focsani si va pleca cu familia la mare. Alexandra inca nu isi poate lua concediu de la salonul de coafura unde lucreaza ca stylist, dar va avea iesiri cu trupa la mare, in Austria, la Viena, si in Norvegia.