Festivalul Felsziget Peste 70 de concerte si zeci de DJ recunoscuti in Europa ii vor incanta pe participantii la Festivalul Felsziget de la Targu Mures, care se va desfasura in perioada 28 iulie-1 august.

Organizatorii estimeaza ca la Festival vor participa peste 40.000 de persoane, care vor lua parte la spectacole de teatru, de dansuri populare, concerte rock, seri literare cu Liga Scriitorilor Maghiari din Ardeal, manifestari sportive, targuri mestesugaresti, teatru de papusi si concursuri traditionale.

Starul international al festivalului va fi formatia britanica Chumbawamba, alaturi de care vor fi invitate mai multe formatii din Romania, Republica Moldova si Ungaria, printre care Holograf, Voltaj, Directa 5, Emanuel, Iris, Cargo, Luna Amara, Vama Veche, Role, Zdob si Zdub, Zanzibr, Bikini, Republic, Beatrice, Tankcsapda, Hobo Blues Band, Szimi, Eurpa Kiad, Anima Sound System, Heaven

Street Seven s.a. Vor mai fi prezente formatii ca Takts Tams, Animal Cannibals, Midnight Express, Knock Out, Shekinah, Moby Dick, Rollscream, After Midnight, BUG Mafia, Parlament, K-pital, Venus, Nyers si Sarmalele Reci.

In afara sporturilor traditionale vor fi si discipline mai putin obisnuite: sport extrem, volei de balon, lupte de noroi, aruncari de damigene, sumo, corf-ball.
In cadrul Felsziget va fi organizat si un Festival de filme artistico-erotice pe portalul Transindex, unde zilnic vor rula trei filme.

TVR 1, 26 iul 2004